Avrupa'da Ucuz ve Kaliteli Otelerde Nasıl Kalınır

İnternetten Ucuz ve Güvenilir Otel Reservasyonu Yapabileceğiniz Sitelerin Listesi

Seyahatiniz öncesi gideceğiniz yerde kalmak icin internette otel araması yaptıgınızda binlerce site ile karşılaşmaktasınız. Bunların çoğu aslında taşeron site denen sadece başka sitelerden oda alıp satan sayfalardır. Dolayısı ile herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında müşteri, karşısında yardım alabileceği kimseyi bulamamaktadır.

Yıllardır dünyanın pek çok yerine seyahatlarde bulunmuş ve cok değişik yerlerde konaklamış birisi olarak sizlere aşağıdaki siteleri önerebilirim. Bunlar tüm dünyada tanınan, seyahat sitelerince ve otel birliklerince onaylanmış en ucuza en güvenli otel reservasyonu sunan şirketleşmis sitelerdir.

Hotels, En eski ve köklü, oldukca popüler bir rezervasyon sitesidir. Dünyanın her köşesine güvenli bir şekilde yer ayırtma işlemleri yaptırabileceğiniz bir adrestir. Binlerce  seceneği tarayarak size en uygun fiyatları sunar. arama yapmak icin adresi: www.hotels.com (Türkce dil seçeneği de var, üstteki bayraklar menüsünden Türkiyeyi secin)

Otel, Ozellikle Avrupa ve Amerika'ya seyahat edenler tarafından sıkca tercih edilmeye başlandı. Kısa veya uzun süreli seyahatlerinizde güvenle otel rezervasyonu yaptırabileceginiz bir site. (Türkce dil seçenegi de var, üstteki bayraklar menüsünden Türkiyeyi secin) Otel aramasi icin adresi: www.otel.com

Booking.com Dünyanın en büyük ve güvenilir rezervasyon sitelerinden birisidir. Gideceginiz yerdeki bütün online otel rezervasyonlarını tarayarak size en uygun otelleri en uygun fiyatlarıyla liste olarak sunar. Otellerin fotoğrafları ve müşteri yorumları ile birlikte büyük indirim fırsatları da sunmaktadır. Son yıllarda yurtdışına seyahat eden Türklerin en güvendigi sitelerin başında gelmektedir.

Hostelworld, Ozellikle sırt çantalı gezginlerin, ögrencilerin ve maceracı, lüksten uzak durmayı tercih edenlerin ucuz ve güvenilir Hostel bulabilecegi bir sitedir. Buradan kolaylıkla aradiginiz tarza hostelleri bulup güvenle rezervasyon yapabilirsiniz. Hostel arama adresi: www.hostelword.com


İyi Tatiller

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye Ukrayna arası feribot bilgileri - İstanbul Ukrayna arası feribot seferleri listesi

Kosova Nerede - Kosova Neresi - Haritalarda Kosova'nın Yeri

Arnavutluk Nerede - Arnavutluk Neresidir

Bu blogdaki popüler yayınlar

Arnavutluk Nerede - Arnavutluk Neresidir

Danimarka Nerede - Danimarka Neresi

Portekiz Neresi - Portekiz Nerede

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye Ukrayna arası feribot bilgileri - İstanbul Ukrayna arası feribot seferleri listesi

Kosova Nerede - Kosova Neresi - Haritalarda Kosova'nın Yeri

Arnavutluk Nerede - Arnavutluk Neresidir

Kırım Nerede - Kırım Neresi - Kırım'ın Haritalardaki Yeri

Polonya Nerede - Polonya Dünya Haritasında Yeri

İsveç’te En Çok Verilen Kız İsimleri

Türkiye'den Ukrayna'ya kaç saatte gidilir - İstanbul Ukrayna arası kaç saat sürer

Galler Nerede - Galler Dünyanın Neresinde

İrlanda Nerede - İrlanda Neresi - İrlanda Haritadaki Yeri

İsviçre Nerede - İsviçre Nerde - İsviçre Neresi