Lüksemburg'ta Çalışmak İsteyenler İçin İlanlar ve İşçi, Personel Alımı Duyuruları



Lüksemburg'ta çalışmak ve yaşamak için iyi bir yer mi? Lüksemburg'da maaşlar yüksek mi? Lüksemburg'a gidip iş bulmak kolay mı?
Avrupa ülkeleri arasında ekonomisi en güçlü olan yerlerden birisi olan Lüksemburg ayni zamanda dünyanın en zengin ülkelerindendir ve burada asgari ücretle çalışan bir işçi ile herhangi bir uzman doktorun yaşam şartları arasında çok büyük bir fark bulunmuyor. Vatandaşlarının hem zengin olduğu hem de en derin ekonomik krizlerde bile alım gücünün hiç değişmediği bu küçük ama refah ülkedeki şirketler her sene dünyanın dört bir yanından binlerce insanı işe almaktadır. 

Lüksemburg İş İlanları

Lüksemburg'da Eleman Açığı Bulunan Sektörler ve İş Dalları
İsviçre ve Birleşik Krallık dışında Avrupa'daki finans merkezlerinden birisi de Lüksemburg'dur. Dolayısı ile basta bankacılık ve finansal hizmetleri olmak üzere; inşaat, emlak hizmetleri, demirçelik üretimi, bilgi teknolojisi, telekomünikasyon, kargo taşımacılığı ve lojistik, kimya, mühendislik, lastik sanayi, cam sanayi, turizm ve biyoteknoloji. Bu alanlarda tecrübeli ve eğitimli profesyonellerin yanısıra oldukça yüksek sayıda vasıfsız işçi ve ustalara da ihtiyaç duyulmaktadır.

Lüksemburg'ta Türklere İş Veriyorlar Mı
Lüksemburg yüksek maaşla iş bulunabilecek ülkelerden birisidir. Türkiye'den Lüksemburg'a çalışmak için gitmek isteyenlerin en çok merak ettiği www.avrupaulkeleri.com konuların başında acaba bize is verirler mi sorusu geliyor. Bu gayet anlaşılır bir merak.

Bu soruya şu şekilde cevap vererek doyurucu bir açıklık getirebiliriz; Son 10 yılda Lüksemburg'da bir iş bulup çalışmaya başlayan Türklerin sayısı yaklaşık 2 bin. Bunun yanı sıra kisa dönem sözleşmeli çalışanlar da var. Yıllık ortalama 300 kişi gidip burada yeni bir hayat başlıyor. Burada çalışmayı hayal edenler veya bir şekilde gidip yaşamayı planlayanlar için birkaç kısa ama önemli detay;

Büyük bir ülke mi?
Oldukça küçük bir yer. Kuzey Kıbrıs'tan daha küçük.

Kaç Kişi Yaşıyor?
645 bin.

Kişi Başına Düşen Geliri
120 bin dolar

Asgari Ücret Ne Kadar
2400 Euro

Ortalama Maaş?
3200-3500 Euro

Dil bilmek gerekiyor mu?
Lüksemburgca, Fransızca ve Almanca dillerinden en az birini biliyorsanız müthiş avantajlısınız demektir. Büyük şirketler ve turizmde çalı
şacaksanız İngilizcede yeterli olacaktır. Vasıfsız işçi olarak iş bulursanız dil çok da önemli değil.


Lüksemburg İş İlanları
Burada internetteki klasik ve ana akım iş ilanları sayfalarının dışında, ülkenin tamamında her sektörden iş bulup direk iletişim kurabileceğiniz ve iş başvuru yapabileceğiniz adresleri paylaşacağız.

HORESCA >>
Bulunduğu coğrafya itibarıyla oldukça fazla sayıda turist çeken ve refah düzeyinin yüksekliği sayesinde konaklama ve restoran işletmeciliğinin çok popüler oldugu Lüksemburg'da otellerde, barlarda, gastronomi sektöründe iş arayanlar için ilanlar.

OPTION CARRIERE >>
Ülkenin bütün şehirlerinden yüzlerde farklı alanda on binlerce iş ilanı, eleman aranıyor duyurusu ve personel ihtiyacı yayını. Frans
ızca bilenler için ilanlara göz atmak daha kolay olacaktır.

BİLİŞİM İŞ İLANLARI >>
Avrupa'nın bilişim 
üslerinden birisi olmaya aday ülkelerden biri olan Lüksemburg dünyanın her yanından dijital dönüşüm şirketlerini ve profesyonellerini kendine çekmektedir. Bu alanda ihtiyaç duyulan yazılım mühendisliği, dijital reklamcılık, elektronik finans uzmanlığı, web yaratıcılığı ve benzeri meslekleri yapabilenler için çok yüksek maaşlı binlerce iş duyurusuna buradan ulaşabilirsiniz.

MESLEKİ İLANLAR >>
Bu sayfadaki ilanların çoğu İngilizce olması önemli bir avantaj. Bankacılıktan Elektrik Ustalığına, Hemşirelikten Kuaförlüğe kadar herkes için is fırsatları, eleman arayan firmalar ve 
özel şahısların ilanları da yine burada yer almaktadır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye Ukrayna arası feribot bilgileri - İstanbul Ukrayna arası feribot seferleri listesi

Kosova Nerede - Kosova Neresi - Haritalarda Kosova'nın Yeri

Arnavutluk Nerede - Arnavutluk Neresidir

Bu blogdaki popüler yayınlar

Danimarka Nerede - Danimarka Neresi

İsveç’te En Çok Verilen Kız İsimleri

Arnavutluk Nerede - Arnavutluk Neresidir

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiye Ukrayna arası feribot bilgileri - İstanbul Ukrayna arası feribot seferleri listesi

Kosova Nerede - Kosova Neresi - Haritalarda Kosova'nın Yeri

Arnavutluk Nerede - Arnavutluk Neresidir

Polonya Nerede - Polonya Dünya Haritasında Yeri

Kırım Nerede - Kırım Neresi - Kırım'ın Haritalardaki Yeri

İsveç’te En Çok Verilen Kız İsimleri

Türkiye'den Ukrayna'ya kaç saatte gidilir - İstanbul Ukrayna arası kaç saat sürer

Galler Nerede - Galler Dünyanın Neresinde

İsviçre Nerede - İsviçre Nerde - İsviçre Neresi

İrlanda Nerede - İrlanda Neresi - İrlanda Haritadaki Yeri